7 razloga zašto je bolje biti singl na Dan zaljubljenih

Pre nego to počnete da očajavate saznajte zašto će se usamljene devojke bolje provesti nego zauzete!

7 razloga zašto je bolje biti singl na Dan zaljubljenih

Pre nego to počnete da očajavate saznajte zašto će se usamljene devojke bolje provesti nego zauzete!

1) Pokloni su važna stvar, ali samo ako su od srca

Prilično smo sigurni da ne postoji devojka na svetu koja ne voli da dobija male znake pažnje od svog dečka, ali bitan je i motiv zbog koga poklon dobijate. Zar nije pomalo usiljeno ako ste dobili poklon od dečka samo zato što je Dan zaljubljenih, dok ostalih dana dobijate mrvice pažnje.

2) Plišani meda koji drži srce nije nimalo originalan poklon

Zamislite da od dečka dobijete plišanu igračku koja stalno ponavlja “I love you”. Možda jeste slatko, ali ne tako originalno. Ako ste sami na Dan zaljubljenih nek vam bude uteha to što nećete morati da glumite zahvalnost za poklone poput ovog.

3) Dan zaljubljenih je najgori dan za dejt

Moraćete dosta ranije da rezervišete sto u nekom kul restoranu gde će sve biti u stilu dana zaljubljenih. A ako ne uspete da rezervišete sto moraćete da se potrudite da svom dečku napravite večeru iz čega proizilazi dosta muke oko spremanja njegovog omiljenog jela, kao i puno prljavih sudova.

4) Ne možete totalno uživati u romantičnim filmovima

Zauzete devojke verovatno za Dan zaljubljenih neće moći da uživaju u tužnim romantičnim filmovima poput ,,The Notebook” jer će verovatno program biti prebačen na fudbalsku utakmicu.

sedam1

5) Mnogo muke oko Dana zaljubljenih

Možda ste vi tip devojke koja smatra da je ovaj “zaljubljeni” dan glupost i da se previše prašine diže zbog jednog običnog dana, ali možda vaš dečko ne misli tako. Ako je on romantična duša koja ceni dan zaljubljenih moraćete da se potrudite oko poklona i iznenađenja, a to za vas kao nekoga ko nema osećaj da se nešto posebno dešava predstavlja mnogo muke.

6) Izlivi nežnosti samo tokom 14. februara

Ako ste single nećete morati da slušate usiljene izlive ljubavi samo zato što su tog dana svi na svetu zaljubljeni.

7) Možete potpuno sebi da udovoljite

Pošto niste u vezi Dan zaljubljenih možete provesti onako kako samo vi želite. Možete ići na jogu, izaći u provod sa drugaricama ili uživati kući uz neki dobar film. Verujte nam da ćete se vi mnogo bolje provesti na taj dan, nego zauzete devojke koje će biti opterećene da ispoštuju sva romantična pravila koja ovaj dan nalaže.

Izvor: Cosmopolitan

Podijeli priču

Komentariši

Your email address will not be published.