Donald Trump izbačen iz filma “Miris žene” iako je zahtijevao da ga snimaju

Američki predsednik Donald Trump 1992. godine trebao da se pojavi u čuvenom filmu sa Al Pacionom "Miris žene" (Scent of a Voman), ali režiser je izbacio scenu s njim, iako je Tramp zahtevao da bude prikazan u filmu. Ovu informaciju otkrio je glumac Kris O'Donel u nedavnom intervjuu za US talk shov.

Donald Trump izbačen iz filma “Miris žene” iako je zahtijevao da ga snimaju

“Tramp je zahtevao od režisera da se pojavi u filmu s tadašnjom suprugu Marla Mejpls jer je jedna od lokacija snimanja filma bila u njegovom hotelu u Njujorku. Režiser je pristao na to i zaista su snimljene te scene”, pojasnio je O’Donnell.

Međutim, režiser Martin Brest, inače dobitnik Oskara, na kraju je izrezao tu scenu iz filma.

O’Donnell, koji se pojavio u filmu sa Al Paćinom i glumicom Gabrijela Anvar, opisao je kako je ključna scena sa Trumpom snimljena ispred hotela dok je biznismen izlazio iz limuzine sa Marlo.

“Za potrebe snimanja te scene, mi smo se morali malo prošetati ispred hotela”, kazao je O’Donel.

Tramp i Marla su pre snimanja navodno proveli sate šminkajući se i praveći frizuru, što je na kraju bilo bespotrebno, prenosi Independent. Sadašnji američki predsednik pojavljivao se dosad u nekoliko poznatih filmova i serija kao što su Home alone 2, Lost in Nev Iork i Sek and the Citi.

Izvor: Klix

Podijeli priču

Komentariši

Your email address will not be published.