Korisnici Windowsa 10 će dobiti kritične nadogradnje bez obzira na sve

Prošle nedelje su promene koje je Microsoft implementirao u preview build verzijama Windows 10 Creators Update nadogradnje operativnog sistema dovele do toga da su svi verovali da bi kompanija mogla da ignoriše slabije veze, i šalje velike nadogradnje sistemima, čak i ako su ova podešavanja isključena.

Korisnici Windowsa 10 će dobiti kritične nadogradnje bez obzira na sve

U saopštenju koje je Microsoft objavio tokom vikenda poručuje se da na računarima sa povezivanjima u kojima se meri potrošnja, iako velike nadogradnje neće biti isporučivane, kritične ipak hoće bez obzira na sve.

Drugim rečima, Microsoft bi mogao da ignoriše podešavanja i da ipak pošalje nadogradnje na Windows 10 uređaje koji ne koriste broadband internet povezivanje, a sve kako bi neke kritične greške bile ispravljene. Kompanija ipak nije pružila informacije na koje kritične ispravke misli kao i koliko velike mogu biti nadogradnje, ali se tu najverovatnije misli na nekoliko megabajta kod ispravljanja ranjivosti koje se eksploatišu. Sa druge strane Microsoft neće isporučivati kumulativne nadogradnje na ovim računarima jer su one sve veće.

Izvor: Benchmark

Podijeli priču

Komentariši

Your email address will not be published.