Kurir: Mladić dobio nepoznatu terapiju

Ratko Mladić počeo da u Haškom tribunalu dobija nepoznatu terapiju.

Kurir: Mladić dobio nepoznatu terapiju

Ratko Mladić počeo da u Haškom tribunalu dobija nepoznatu terapiju.

Ratko Mladić je u veoma lošem zdravstvenom stanju, a njegova porodica posle odluke Haškog tribunala da mu ne dozvoli lečenje u Rusiji strahuje da će on umreti u ćeliji. Hag je Ratku Mladiću po tvrdnji njegovog sina Darka Mladića uveo nepoznatu terapiju.

– Situacija je vrlo alarmantna. Objektivno, uplašeni smo za njegovo zdravlje. Ovo je pokušaj suda u Hagu da mu izrekne smrtnu presudu – tvrdi Darko Mladić, sin Ratka Mladića.

On kaže i da porodica strahuje da bi uskoro moglo da se dogodi najgore.

– Njegovo stanje se poslednjih dana veoma pogoršalo, vidi se njegov pad, a simptomi koje ima samo su sve izraženiji. Jutros sam se čuo s njim, on neće ništa da priča preko telefona, ali u glasu sam osetio slabost, da nije dobro. Ima bolove koji mu ne dozvoljavaju da spava. Njegov život zaista visi o koncu, hitno mu je potrebna hospitalizacija. Rekao nam je nedavno: “Uveli su mi terapiju, ne znam ni šta primam”. Nisu nas ni obavestili o tome, a morali su to da urade. Ima bolove koji mu ne dozvoljavaju da spava, život mu zaista visi o koncu – zaključuje Darko Mladić.

Ratko Mladić je do sada u Hagu pored dva moždana udara imao i infarkt. Njegovo zdravlje je već bilo ozbiljno narušeno i tokom bekstva i skrivanja, pre nego što je izručen Haškom tribunalu.

Kurir/BN TV

Podijeli priču

2 Responses to "Kurir: Mladić dobio nepoznatu terapiju"

  1. Ratko  May 18, 2017 at 09:51

    Pobedi ih komandante, moras to ti naredjuje tvoj vojnik!!!!

    Reply
  2. siniša blagojević  May 19, 2017 at 12:56

    i meni su predprošle godine ljekari izu Beograda dali lijekove koji su mi išli na štetu obavijali mmi glavu nekakvim svojim instrumentima dobio sam neke dodatne ljekove i kao rezultast svega toga žalio sam se jednoj medicinskoj sestriod koje sam dobio saamo jednu šoljicu crne kafe.Tu po0red mene se nalazio kaaabinet direktora kokjem si imao prasvo nna žalbu.Nisam hztio otvarati njegova vrata pošto sam bio u nedoumici,a inače sam takav po prirodi-uvijek u nedoumici

    Reply

Komentariši

Your email address will not be published.