Lijam otkrio kojom će pjesmom početi koncert na Exitu

Lijam otkrio kojom će pjesmom početi koncert na Exitu

Nekadašnji frontmen benda Oasis Lijam Galager otkrio je na svom Tviter nalogu da će koncerte na predstojećoj turneji, u okviru koje će 6. jula nastupiti na novosadskom Exitu, početi pesmom “Don’t Look Back in Anger”.

Lijam je u tvitu naveo da će koncerte počinjati jednim od najvećih hitova Oasisa “Don’t Look Back in Anger”, dok će nastupe završavati pesmom “Rockin’ Chair”, uz komentar: “Krajnje je vreme da se izvedu kako treba”.

Obe pesme je napisao njegov brat Noel, sa kojim je nekada činio “osovinu” Oasisa, najuspešnijeg britpop benda svih vremena. No, interesantno je da je Noel i otpevao pesmu “Don’ Look Back in Anger” na njihovom kultnom albumu “(What’s the Story) Morning Glory?” i tom rok himnom najčešće završava svoje solo nastupe.

“Svim fanovima NG (Noela Galagera), umem i otpevaću svaku pesmu koju je napisao bolje od njega, čak i kada bi mi se golub zakuca u m***”, napisao je Lijam.

Lijam Galager će ove godine izdati svoj prvi solo album “As You Were”, a prvi singl sa predstojećeg izdanja zvaće se “Not For Sale”.

“Najbolji frontmen svih vremena” će predstojeći album promovisati na letnjoj turneji u okviru koje će 6. jula nastupiti na novosadskom festivalu Exit.

Izvor: N1

Podijeli priču

Komentariši

Your email address will not be published.