Osam razloga za jutarnji seks

Nije svejedno kako cete zapoceti dan, a ovako ce sigurno poceti dobro.

Osam razloga za jutarnji seks

Iako nije važno kada i gde se vodi ljubav, jutarnji seks ima svojih prednosti i može biti zaista poseban doživljaj.

1. Razbudice vas brzo

Ujutru je covek svež i odmoran, za razliku od vecernjih sati, posebno tokom radnih dana. Osim toga, malo živahnosti ubrzava cirkulaciju i razbuduje.

2. Za bolji dan

Jutarnji orgazam ce vam definitivno popraviti dan i raspoloženje. Ako jutro pocne dobro, trebalo bi da i ostatak dana bude dobar jer cete zraciti pozitivnom energijom.

3. Na brzaka

Ujutro pre posla možda imate 10-ak minuta koje još možete provesti u krevetu. To može uneti dodatno uzbudenje u odnos jer ga treba obaviti na brzaka.

4. Totalno opuštanje

Kada dode slobodan vikend, nema ništa lepše nego satima se opuštati u krevetu nakon strastvenog seksa. To pomaže parovima da dodatno ucvrste medusobnu povezanost.

5. Bicete seksi

Iako možda necete imati ništa posebno na sebi, niti trunku šminke na licu, lice ce vam krasiti osmeh, što ce pozitivno uticati na druge ljude i atmosferu u prostoru. Bicete prepuni serotonina, hormona srece.

6. Kreativnost i produktivnost

Jutarnji seks je okidac za produktivnost, jer kada je covek srecan i zadovoljan, automatski bolje i brže radi.

7. Doživljaj za pamcenje

Zamislite seks vrlo rano ujutru, dok sunce izlazi, sve je tiho i mirno, samo se cuju pticice koje cvrkucu na drvecu. To je zaista poseban doživljaj.

8. Dorucak ce vam biti još ukusniji

Nakon što jutarnjim seksom pokrenete cirkulaciju i razgibate se, telo ce vam posebno uživati u dorucku jer ce mu trebati dodatna doza energije. Dorucak je ipak najvažniji obrok u danu.

Izvor: B92

Podijeli priču

Komentariši

Your email address will not be published.