POTVRĐENO: Rusija šalje vojne jedinice na Kosovo!

Potvrđena su nedavna pisanja ruskih medija da će Moskva poslati vojne jedinice na Kosovo do kraja ove godine najkasnije.

POTVRĐENO: Rusija šalje vojne jedinice na Kosovo!

Potvrđena su nedavna pisanja ruskih medija da će Moskva poslati vojne jedinice na Kosovo do kraja ove godine najkasnije.
Naš sagovornik iz Ministarstva spoljnih poslova Srbije napominje da je to istina. Naš sagovornik ističe da Rusija već izvesno vreme planira da pod izgovorom Sirije, otpočne i evropske vojne operacije u cilju suzbijanja islamista kojih ima najviše na Balkanu.
On ujedno napominje da Rusija samo čeka perfektno vreme za to, a moguće je da smišljaju i izgovor, pa čak i to da će napraviti krizu u cilju da bi je posle rešavali. Rusija bi trebala da pošalje svoje specijalne jedinice za suzbijanje terorizma na Kosovo ali i BIH koji bi tražili teroriste.
Ono što će prethoditi ovome jeste i slanje obaveštajnih timova koji će pripremiti teren ali i proceniti bezbednost i rizik po članove budućih ekspedicija.
Zanimljivo je i što se poklapa sa gore navedenim jeste što je pred novu godinu ministar spoljnih poslova Rusije, Sergej Lavrov najavio intezivniju borbu u Evropi kroz obaveštajno terenski rad sa ciljem da se spreči stvaranje terorističkih ćelija u Evropi koji će se sasvim sigurno okrenuti i protiv Rusije.
(slobodnimediji.com)

Podijeli priču

7 Responses to "POTVRĐENO: Rusija šalje vojne jedinice na Kosovo!"

 1. Мићо  January 30, 2016 at 13:49

  Дообро дошли…..!!!

  Reply
 2. aca  February 2, 2016 at 18:33

  Eh da je u Beogradu vlada koja radi u interesu Srbije, brzo bi počela antiteroristička operacija i uspostavljanje suvereniteta. Ovako…

  Reply
 3. Aca  February 3, 2016 at 15:46

  Hvala braco i dobrodosli!

  Reply
 4. Ivan  February 3, 2016 at 21:17

  Zvuci suvise dobro da bi bilo istinito.

  Reply
 5. K  February 3, 2016 at 22:36

  Zanimljivo da ne mogu da nadjem ni jedan jedini drugi clanak koji “potvrdjuje” ovako nesto. Standardno lupetanje gluposti.

  Reply
 6. ЈОВАН СИЛНИ  February 23, 2016 at 11:39

  БОЖЕ ДАЈ, ДОБРО ПОЖАЛОВАТ РУССКИЕ БРАТЈА!

  Reply
 7. Grba  December 6, 2016 at 17:35

  Dođoše li…? Ili je opet ista pjesma: “Priča se priča da Rusi dolaze”

  Reply

Komentariši

Your email address will not be published.