Savić: Zemlja sporta, a ne žute štampe

Savić: Zemlja sporta, a ne žute štampe

Srbija u utorak dočekuje šampione sa Igara u Beogradu, a vaterpolisti su osvojili zlatnu medalju pobedom protiv Hrvatske u finalu.

Dejan Savić, koji je u poslednje tri godine osvojio praktično sve trofeje u tom sportu, čestitiao je svim srspkim sportistima.

„Velika zhvalnost igračima. Želim da se zhavalim svim ljudima koji su podržavali VSS, a sa druge strane velike čestitike svim olimpijcima. Ono što je sigurno zabeleženo mi smo imali tri velika finala u kolektivnim sprotovima kao mala zemlja, a to nije zabeležila ni jedna Amerika. To je izuzetan uspeh. Konačno smo došli do tog zlata i mogu samo da kažem da su Žiletove suze pokazale sve, ne samo uspeh nego i muku koja vodi sve to. Neke stvari me nerviraju, jedna rečenica koja je izvučena iz konteksta može da skrene više pažnje od uspeha olimpijaca, ali mislim da smo pokazali da možemo da budemo zemlja sporta, a ne žute štampe“, rekao je Savić.

Uz njega je bio i kapiten Živko Gocić.

„Hvala na čestitkama, ispre moje ekipe. Ja bih čestitao svim sportistima koji su nastupili na Igrama, pre svega medaljašima. Što se našeg uspeha tiče, hvala na čestitikama. Hoću da se zahvalim svima koji su utkali deo sebe u ovu medalju, pre svega ljudi iz VSS i na kraju uz našeg bucka koji je u stvari nije bucko“, rekao je kepiten Živko Gocić.

Podijeli priču

Komentariši

Your email address will not be published.