Staje na ludi kamen: Pippa Middleton sutra se udaje

Tridesettrogodišnja Pippa slavna je postala 2011. na dan venčanja svoje sestre pošto je izašla iz automobila i primila šlep Kateine venčanice. U uskoj beloj haljini dizajnera Aleksandera Mekvina, koja je ocrtavala njeno savršeno telo, Pippa je gotovo zasenila Kejt koja se udavala za britanskog princa Vilijama.

Staje na ludi kamen: Pippa Middleton sutra se udaje

Na venčanju svoje sestre Kejt i britanskog princa Vilijama 2011., Pippa Middleton zamalo je ‘ukrala shov’. U subotu i sama stupa pred oltar i ponovo će sve oči biti uprte u jednu haljinu – ovoga puta njenu.

Tridesettrogodišnja Pippa slavna je postala 2011. na dan venčanja svoje sestre pošto je izašla iz automobila i primila šlep Kateine venčanice. U uskoj beloj haljini dizajnera Aleksandera Mekvina, koja je ocrtavala njeno savršeno telo, Pippa je gotovo zasenila Kejt koja se udavala za britanskog princa Vilijama.

Nakon venčanja, koje je pratilo oko dve milijarde ljudi širom sveta na Facebooku je osnovana grupa “Društvo obožavalaca Pipine zadnjice”, koje i nakon šest godina od događaja ima oko 200.000 članova.

Pippa u subotu staje pred oltar sa bogatim bankarskim tajkunom Džejmsom Matthevsom (40).

Najsitniji detalji jednog od najiščekivanijih vjenčanja u Velikoj Britaniji još uvek se drže u tajnosti, no par je potvrdio neke informacije o ceremoniji.

Tabloidi, koji se pozivaju ne izvore bliske budućoj nevesti tvrde da će Pipina venčanica “zaseniti” haljinu koju je nosila na sestrinu venčanju. Po njihovu pisanju posredi je haljina poznatog dizajnera, čija cena iznosi oko 82 hiljade dinara.

Kraljevski dvor potvrdio je da će trogodišnji princ George i dvogodišnja princeza Charlotte nositi prstenje te će bez sumnje biti zvezde dana.

Venčanje će se održati u rodnome gradu porodice Middleton, a par će sudobnosno “da” izreći u Crkvi svetoga Marka u Englefield, koja se nalazi nedaleko od porodične kuće u kojoj su sestre Middleton odrastale.

Prijem gostiju nakon crkvenog obreda održaće se u prostranome vrtu porodične kuće gde će se prirediti i zabava.

Uz princa Vilijama i princeze Kejt, tamo će biti brojne poznate ličnosti, a mladoženjin brat Spencer Matthevs, zvezda britanskog realiti shova “Made in Chelsea” mogao bi, po pisanju britanskih medija, biti kum.

Iz Kensingtonske palate potvrđeno je da će venčanju prisustvovati i princ Harri, no još nije poznato hoće li ga pratiti devojka, američka glumica Megan Markle.

Popis uzvanika navodno je vrlo mali. Za razliku od Catherine, koja je na svadbu, sticajem okolnosti bila primorana pozvati delegacije iz celog sveta, na PIPPIN će venčanju biti oko 150 gostiju.

Po pisanju britanskih medija vojvotkinja Ketrin verovatno neće biti deveruša na sestrinu venčanju. Član blizak kraljevskoj porodici kazao je da princeza na dan sestrina venčanja želi biti što više u pozadini događaja kako ne bi ukrala pažnju medija i postala središnji lik Pipina venčanja.

I James Matthevs, budući Pipin suprug plave je krvi. Njegov je otac Lord od Glen Affric u Škotskoj, a to znači da titulu nasleđuje te da njegova supruga postaje Ladi of Glen Affric. No s obzirom na to da porodica nije zvanično deo britanske aristokratije koju čine vojvode, markizi i baroni, javnost je neće tako zvati.

Pippa Middleton je diplomirala englesku književnost na Univerzitetu u Edinburgu. Bila je zaposlena na pola radnog vremena u porodičnoj firmi, a 2012. izdala je knjigu pod nazivom “Celebrate: A Iear of Festivities for Famili and Friends”, iz čijeg se naslova može zaključiti da je posvećena organizaciji slavlja za porodicu i prijatelje. Za to je dobila oko 400.000 funti.

Izvor: Hina

Podijeli priču

Komentariši

Your email address will not be published.