Takmičenje u ispijanju nazvali po vlasniku novčanika koji su našli

Novinaru iz Londona vraćen novčanik koji je izgubio 2003. godine. Nalazači su novac potrošili na alkohol, pa su svoje takmičenje u ispijanju nazvali po vlasniku novčanika

Takmičenje u ispijanju nazvali po vlasniku novčanika koji su našli

TIM Barous, novinar iz Londona, pre 14 godina je na muzičkom festivalu izgubio novčanik, a muškarac koji mu ga je vratio obavestio ga je da su zbog novca koji su potrošili, on i prijatelji, po njemu nazvali takmičenje u ispijanju alkohola.

Neko iz grupe prijatelja odneo je novčanik u izgubljeno-nađeno, ali je osećao krivicu zbog potrošenih 10 funti i od tada je pokušavao da pronađe vlasnika.

Na kraju je, preko Fejsbuka, to i uspeo i napisao je Barousu poruku u kojoj je rekao kako zna da je detinjasto to što su on i prijatelji uradili, ali ga je obavestio o postojanju tradicionalnog takmičenja u ispijanju alkohola, nazvano „Timoti Barous“.

U poruci mu je objasnio i pravila takmičenja nazvanog po njemu:

– Takmiče se tri tima sa po pet članova, a svaki tim ima 4 litre sajdera (jabukovače) ispred sebe. Pobednik je tim koji prvi ispije sve. Na prošlogodišnjem takmičenju pobedio je tim koji je uspeo da popije sve za manje od pet minuta, drugi tim nije ni završio sve, dok je treći tim završio veče valjajući se po podu – između ostalog piše u poruci.

Izvor: Novosti

Podijeli priču

Komentariši

Your email address will not be published.